CanvasHeroes

Waarde creëren door de eindgebruiker als middelpunt te nemen

Bij het ontwikkelen van digitale producten zetten wij de gebruikers voorop. Zij zijn randvoorwaarde voor het succes van jouw platform en app. Middels Design Sprints hebben wij in een aantal weken een op de doelgroep getest prototype klaar. In verschillende sprints bouwen wij spoedig van een proof of concept naar een MVP. Het resultaat is een live applicatie die zo succesvol mogelijk is. Omdat wij continue op de doelgroep testen of het idee werkt.

Business opportunity

Prototype

Na het formuleren van een heldere probleemstelling werken we jouw business opportunity uit tot een concept. Samen werken we naar een oplossingsrichting toe, zodat jij je stakeholders kan informeren of de oplossingsrichting onder de doelgroep valideren.

Proof of Concept

Oplossingsrichting

Vanuit de oplossingsrichting werken we naar een duidelijk concept. In deze fase werkt ons team een concept uit tot prototype. Deze valideren we onder de doelgroep en toetsen we tussentijds bij de stakeholders.

Minimum Viable Product

Realisatie MVP

In deze fase wordt de eerste publieke versie van jouw digitale product opgeleverd. Ons team levert gedurende deze fase - tot aan de live-gang - elke 2 weken een nieuwe versie van het platform op.

Continue optimaliseren

Corrigeren en maximaliseren

We transformeren data naar inzichtelijke overzichten. Rapportages veranderen in krachtige informatie waarmee we je digitale product continue kunnen optimaliseren.

Neem contact op